Waarneming – Huisartsenpraktijk Achterberg – Nieuwegein
Header afbeelding

Waarneming

Afwezigheid eigen huisarts

Voor de waarneming tijdens onze afwezigheid overdag wordt gebruik gemaakt van de HAGRO (huisartsengroep).

De waarneming is uitsluitend bedoeld voor dringende klachten, die niet kunnen wachten op de terugkomst van uw eigen huisarts.

Tijdens de afwezigheid blijft onze telefoonlijn open. Bij het bellen van ons praktijknummer krijgt u een assistente aan de telefoon. Zij zal de urgentie van uw vraag inschatten en een afspraak voor u inplannen bij een van de hieronder vermelde collega-huisarts binnen de HAGRO (huisartsengroep).

Binnen de HAGRO zijn de volgende huisartspraktijken actief:

Huisartsenpraktijk A. van Vollevelde Thorbeckepark 183 030-6306434
Huisartsenpraktijk Galecop Thorbeckepark 183 030-6300088
Huisartsenpraktijk Dukatenburg Dukatenburg 16 030-6042211

 

Om een goede zorg tijdens onze afwezigheid te bieden, hebben de huisartsen in onze HAGRO de mogelijkheid om uw medisch dossier in te zien. Uiteraard kunt u aan onze assistenten doorgeven als u dat niet wenst.

Huisartsenpost

’s Avonds, in het weekend en tijdens feestdagen wordt de waarneming uitgevoerd door de centrale huisartsenpost. Binnen de centrale huisartsenpost is een beperkt aantal huisartsen aanwezig voor een groot gebied. De centrale huisartsenpost is alleen bedoeld voor plotseling optredende klachten die niet tot de volgende werkdag van de eigen huisarts kunnen wachten. Dit is nadrukkelijk niet bedoeld voor klachten waarvoor u overdag geen tijd heeft gehad om de huisarts te bezoeken.

Herhaalrecepten tijdens waarneming

U kunt tijdens waarneming geen gebruik maken van het aanvragen van herhaalrecepten.