Afspraken – Huisartsenpraktijk Achterberg – Nieuwegein
Header afbeelding

Afspraken

Wij hebben geen inloopspreekuur; voor vragen aan de assistenten en artsen kunt u telefonisch contact opnemen; 030-6043334.

Ook kunt u online een afspraak inplannen in de agenda van de huisarts, dit vind u onder “Patiëntenportaal”.

Een afspraak op het spreekuur van de huisarts is altijd voor 10 minuten, tenzij door u of de doktersassistente specifiek om meer tijd is gevraagd. Wij verzoeken u bij meerdere vragen en/of klachten dit vooraf aan te geven om uitloop zo veel mogelijk te voorkomen.

Afspraken voor een thuisbezoek kunnen telefonisch worden aangevraagd en zullen zoveel mogelijk tussen de middag worden verricht. Om het voor de artsen werkbaar te houden wordt toch vaak gevraagd of het mogelijk is om op de praktijk te komen. Dit doen wij vanwege de benodigde reistijd, beschikbare inzage in uw digitale dossier en medicatie en vanwege de uitgebreidere onderzoeksmogelijkheden op de praktijk.

Op woensdagmiddag kunt u terecht voor een rijbewijskeuring (alleen voor mensen die geen patiënt bij ons zijn). De kosten hiervoor zijn vijftig euro, wij hebben geen pin-mogelijkheid. Een afspraak hiervoor kunt u maken bij de doktersassistente, 030-6043334.